Voi söpöys:) Olen halunnut toteuttaa tämän ohjeen jo iät ja ajat ja tässä se nyt on: Sheldon! Pieni ja vihreä ja ehkä vähän ujo. Suosittelen ohjetta.

IMG_2372 by you.

Sheldon

Lanka: SandnesGarn Sisu

Vaaleanvihreää n.20g ja tummempaa n.10g

Puikot: 2,5mm pyöröt ja bambusukkapuikot

sekä 2,5mm virkkuukoukku

IMG_2371 by you.

Koska käyttämäni lanka oli ohuempaa kuin ohjeessa käytetty, tämä Sheldon on tosiaan aika pikkuinen. Kuten kuvasta näkyy, mahtuu hyvin kämmenelleni (mikä ei sekään ole kovin suuri).

IMG_2366 by you.

Ohje on aika nerokkaasti kirjoitettu ja helposti seurattava. Ainoa hankaluus oli se, että tein kuoren alaosan virkatusta reunuksesta liian tiukan. En sitten jaksanut purkaa kuitenkaan... Kuoren osat yhdistävää i-cord -reunusta pelkäsin etukäteen, mutta siitä tuli aika siisti loppujen lopuksi eikä ollut edes hirveää vääntämistä.

IMG_2365 by you.

Suunnitelmissa on mahdollisesti tehdä Sheldonille jossain vaiheessa paksummasta langasta isoveli. Arvon myös vielä saako veljentytär kilpparin synttäri-vai joululahjaksi (ne kun ovat aika peräkkäin).

Nyt mä haluaisin uudet lapaset. Ohje-vaihtoehtoja on vain niin paljon, etten tiedä mistä alkaisin. Eniten kutsuu varmaan Kiehkurat, joita olen kuolannut jo pitkään.