Siis kaikkihan alkoi ihan mahtavasta ideasta. Teen kummitädille Swallowtail-huiviin sopivan rintakorun/huivinpitimen/koristeen jämälangasta! Ja koska olen viime aikoina taas innokkaasti opetellut virkkaamaan, niin virkattu kukka sen olla pitää.

Harmi vaan, että en osaa virkata:) Alku meni ihan hyvin, mutta sitten ohje kävi monimutkaiseksi enkä jaksanut miettiä, kun piti keskittyä katsomaan jotain leffaakin. Improvisoin siis loput ja tuloksena oli ympyrä.

Mutta ei se mitään. Lannistua ei ihmisen pidä. Ompelin ympyrän keskelle muutamia kauniita helmiä, ompelin ympyrän kiinni huovan palaseen ja liimasin taakse kiinnitysosan. Lopputulos on mun mielestä kuitenkin ihan kiva - siis ympyräksi.

Ympyrä-koriste

Lanka: Fyberspates Alpaca Sock Yarn

Koukku: 3,5mm

Muut tarpeet: huopa, helmet ja kiinnitysosa Sinooperista

Lankaa meni ihan naurettavan vähän, koko juttu painaa yhteensä ehkä 2g. Lähetän tämän tädille huivin kera, jospa sillä olisi käyttöä vaikka laukun koristeena tai jossain.

Harrastuksen päätarkoitus kuitenkin täyttyi: oli hauskaa puuhastella tämän parissa! Enemmänkin on liiman kanssa leikitty, mutta siitä myöhemmin:)

Lisäys: Alkuperäinen lähtökohta sille kukalle, jonka piti olla tässä, on kirjasta Stitc'n Bitch/Virkkaajan käsikirja. Malli Neulan kantaan, vaikkakaan tämä ei sitä enää yhtään muistuta.