Samoin vilahti vuodenvaihde ja tammikuukin on jo hyvässä vaihteessa. Mää esittelen silti joululahjaneulomuksia, koska Pariisin reissu ja joululomailut aiheuttivat sen, että olin yhteen menoon poissa kotoa lähes kolme viikkoa. Nyt on ollut hyvä oleilla omalla sohvalla ennen töiden alkua (maanantaina).

Äidin joululahjan neulominen alkoi jo alkusyksystä, mutta projekti kulki leppoisaa tahtia kaiken muun ohessa ja pingotin huivin lopulta aivan viime tipassa ennen joulunviettoon lähtöä.

Olin suunnitellut tämän langan ja ohjeen yhdistämistä jo pitkään. Olin myös mielestäni ennakoinut sen, että kaksi kerää ei millään riitä tähän huiviin ja tein alunperinkin huivista ohjetta kapeamman. Silti lanka loppui kesken reunapitsin viimeisessä kaarteessa. Pienen panikoinnin jälkeen otin Ravelryssä yhteyttä Strickeriin, jonka kanssa teimmekin vaihtokauppoja niin että sain huivin valmiiksi. Siitä tuli hyvä mieli:)

Kide by Tuulia Salmela

Lanka: Schoeller&Stahl Elfin, n.120g

Puikot: 6mm

Muuta: Silmukoita 39, mallikertoja 18

Kerttu-sukat by Uhoava Gnu

Koko: n.41/42

Lanka: 7 Veljestä, n.100g (ehkä reilu?)

Puikot: 3,5mm

Joululahjasuunnitelmiin kuuluivat myös Kerttu-sukat ystävälle. Niistä valmistui kuitenkin ennen joulua vain toinen, joten joulupakettiin meni sitten jotain muuta. Tällä viikolla neuloin toisen sukan valmiiksi, joten laitan nämä nyt pakettina yllätykseksi. Yllätyksethän ovat aina kivoja, joten tästäkin on hyvä mieli:)

Seuraavana neulomislistalla viimeinen kesken jäänyt joululahja (jossa meneekin varmaan tovi) sekä jo hyvässä vaiheessa oleva oma pipa.