IMG_2173 by you.

Vas. alunperin vaaleanpunainen Nalle, alunperin valkoinen Nalle

ja alunperin valkoinen 7 Veljestä

 

Uskomatonta, miten erilaiselta värit näyttävät, kun langat on keritty ja pistetty uudelleen vyyhdille (vyyhdille siksi, että väristä saisi paremman käsityksen)!

Suosikkini on edelleen tämä oranssi-vihreäsävyinen Nalle. Silmämääräinen arvioni kuitenkin meni täysin metsään: lankaa ei ole 100g, vaan ainoastaan reilu 50g. Näin kertoi upouusi keittiövaakani (koska tokihan kunnon värjääjä sellaisen tarvitsee;). Saa nähdä, mitä tästä siis syntyy.

IMG_2167 by you.

Tätä vaaleanpunaista Nallea sen sijaan oli arvioni mukainen n.100g (miten kaksi kerää voi näyttää niin samanpainoisilta olematta sitä kuitenkaan?). Makuasiahan se on, mutta omasta mielestäni tämä on aika karsean värinen. Todennäköisesti värjään sen vielä uudestaan, jotta pääsen eroon tästä persikkamielikuvasta.

IMG_2169 by you.

7 Veljestä näyttää vyyhdillä paremmalta, vaaleat kohdat eivät pistä niin silmään. Suunnitelmissa on kuitenkin käyttää se vielä uudestaan black cherry -kylvyssä, jotta punaisesta tulisi vielä tummempi ja vaaleat kohdat värjäytyisivät. Ihan OK se on kuitenkin näinkin.

IMG_2171 by you.

Ekaksi kerraksi tää oli mun mielestä ihan hyvin:) Olen jo päättänyt, että tilaan seuraavaksi kunnon paketin kool-aideja ettei lopu heti kesken. Olen koukussa.