Hups...putosin hetkeksi maailmasta, ainakin jossain määrin. Oli jonkinlainen oireyhtymä olkapäässä, joka vei tunnon sormista (sen paransi fysioterapeutti). Sitten oli kevät ja liian kirkas aurinko (se parantuu koko ajan pikku hiljaa). Ja sitten on vielä väsymys ja unettomuus ja muutama muu juttu (joita parhaillaan parantaa sairasloma). Mutta leikitään, että sain tämän valmiiksi vasta eilen!

Tämähän on siis 4-v. veljentyttäreni joululahja, joka valmistui sopivasti pääsiäiseksi. Lopputulos oli juuri sopiva...onneksi purin sen ensimmäisen version ja tein isomman koon. Munanlämmitin-hattu on veljentyttären omaa stailausta...

Tämä malli on ihana jokaista yksityiskohtaa myöten. Tykkään erityisesti siitä miten etuosan palmikot jatkuvat hupun reunoja myöten. Ohje oli helppolukuinen ja selkeä, neulominen nopeaa ja lanka sellaista, että varmastin käytän uudelleenkin (tämä oli ensimmäinen neulomukseni Cascadesta).

Ainoa pientä päänkiristystä aiheuttanut vaihe oli hakasten kiinnitys. Paksuhko lanka, puoliyö ja pienenpienet reiät eivät tee ketään onnelliseksi... tulkitkoon tämän kukin niin kuin haluaa;)

Roo by Kate Gilbert

Koko: 66cm

Lanka: Cascade 220, n.340g

Puikot: 5mm

Veljentytär vaikutti tyytyväiseltä, vaikka munanlämmitin-hattu olikin kyllä paljon isompi hitti. Mutta otan kunnian siitäkin, koska kyseinen kapistus on omia peruskoulun käsityötunnin tuotoksia.

Saatuani askarreltua tämän valmiiksi, oli tarve tehdä jotain nautinnollista ja yksinkertaista. Tuoksuva villa + addiktoiva huiviohje tekee tyytyväisen neulojan.