Sen verran kylmä on jo ulkona, että oli korkea aika saada valmiiksi tämä veljenpojan neuletakki. Tein viimeistelytyöt valmiiksi eilen ja onnistuin jopa valokuvaamaan niin, että takki näyttää oikeasti violetilta niin kuin pitäisikin. Mukana kuvassa jo keväällä valmistunut myssy.

IMG_2269 by you.

Vauvan neuletakki, n.60cm

Vyötteen mukaan

Lanka: Novita Wool

Puikot: 3,5mm suorat puikot

3,5mm virkkuukoukku

IMG_2265 by you.

Tämähän on aika perusjuttu: aina-oikeaa ja suoria kaitaleita. Juuri sopivaa neulottavaa flunssasta toipuvalle päälle:) Yllätykseksi onnistuin jopa saamaan virkatusta reunuksesta ihan hyvän näköisen.

Vasta kuvia katsellessani huomasin, että napit eivät taida olla ihan tasaisin välein kiinnitetty. Mutta mikä sääntö se muka edes on, että nappien välien pitää olla tasaiset? Kysyy nainen, joka ei todellakaan jaksa ryhtyä korjaamaan...:) Norsunapit ovat joka tapauksessa söpöt!

IMG_2263 by you.IMG_2261 by you.IMG_2262 by you.

Kävin myös eilen lankaostoksilla, olipa mukavaa:) Sisuista on tarkoitus tehdä veljentyttärelle joululahjaksi Sheldon. Noron sukkalanka oli heräteostos. Se oli vain ihan mun värinen ja jotenkin jännän tuntuinen, vähän karhea. En osaa vielä päättää, mitä mieltä olen siitä.

Pistän veljenpojan takin ja pipan huomenna postiin ja yritän seuraavaksi oikeasti neuloa valmiiksi myös ystävien kauan sitten aloitetut huivit.

Ja hei! Syksyn Knitty on täällä! Tosi täysi ja mielenkiintoinen numero.