IMG_2524 by you.

Muutto on takanapäin, mutta tavarat edelleen levällään siellä täällä. Silti on ihanaa olla uudessa kodissa. Huomaan koko ajan uusia mukavia yksityiskohtia, kuten sen että yletän peilaamaan vessassa ilman varpaille nousemista:) Yllä olevassa kuvassa on yksi suosikkiasioistani: ihanaakin ihanampi parkettilattia. Oikeasti se on kyllä vähän vaaleampi kuin tuossa iltahämärissä otetussa kuvassa.

Tänään neuloin pitkästä aikaa ja se tuntui todella hyvältä. Mitään valmista ei vielä ole näytettäväksi, mutta esitellään sen sijaan muutamien viikkojen takaisen askarteluinnostuksen tulos. Se löysi paikkansa uuden kodin ovesta:)

IMG_2526 by you.

Ovikranssi

Osat Tiimarista, oma ideointi

 

Joulukransseja tuli siis tehtyä kaksikin kappaletta. Toisen annoin vanhemmille eikä siitä tullut otettua kuvaa. Kranssin keskellä on kaksi styroksisydäntä, jotka on neulahuovuttamalla päällystetty Novitan Hahtuvaisella. Idea ja ohje siihen oli talven Novitassa.

Kranssi miellyttää omaa silmääni kovasti. Joskus olisi hauskaa tehdä jonkinlaisia ovikoristeita muihinkin vuodenaikoihin sopiviksi... tällä hetkellä askarteluminää kuitenkin houkuttavat eniten joulukortit.

Ostin tällä viikolla myös kauan haaveilemani Lauluyhtye Rajattoman joululevyn. Sitä kuunnellessa tulee jouluinen olo. Iloa siis joulunodotukseen!