Hups, kuukausi vierähti yllättävän nopeasti. Pääasiassa olen tehnyt töitä, joten eipä mitään kauhean erikoista kerrottavaa olisi ollutkaan. Nyt syksyn kiireisin jakso on kuitenkin taakse jäänyttä elämää, joten luvassa all-in-one postaus! Järjestyksessä uusimmasta vanhimpaan asiaan.

Olen tänä syksynä säälinyt ystävää, jonka lapaset olivat täynnä reikiä ja kylmän näköiset. Ystävälle yllätykseksi syntyivät siksi Tornadot. Läppämalli siksi, että ystävän mielestä lapasten reiät olivat "käteviä, koska sormet saa välillä niistä ulos".

Tornado Ullasta

Lanka: Novita 7 Veljestä, 90g

Puikot: 3,25mm

Muokkasin mallia sen verran, että tein sisään kämmekkäät kynsikkäiden sijaan. Minulla oli myös vaikeuksia ymmärtää ohjetta joiltain osin (hitaat aivot), joten sovelsin oman järjen mukaan niin että näytti samalta kuin kuvassa:)

Ystävä oli yllätyksestä ilahtunut ja piti näitä heti koko illan kädessä. Siitä tuli hyvä mieli!

En ole myöskään saanut aikaiseksi kertoiltua mitään suomalaisten Ravelry-vaihdon tunnelmista. Oma parini oli Tyrni, jolle lähetin ohjeiden ja lankojen muassa myös nämä kämmekkäät, joista hän ilmeisesti varsin tykkäsi. Tykkäsin itsekin ja voisin tehdä joskus toisen parin:

Susie's Reading Mitts

Lanka: Novita Luxus Stone, 65g

Puikot: 3,5mm

Yllä komeilee itse Laululinnulta saamani paketti, ihanuus! Runsain mitoin pehmoisia lankoja, ohje kivaan konttineule-pipaan ja vielä herkkujakin. Väritkin miellyttää silmää kovasti. Tämä ilahdutti kiireviikkojen keskellä!

No niin, tästä on taas hyvä jatkaa... tänään vietän viikon ainoaa vapaapäivää viimeistelemällä Ameliaa ja nautiskelemalla jostain, jolla taannoin hemmottelin sisäistä nörttiäni. Oijoi! Iloista sunnuntaita;)