Olin perjantaina elämäni ensimmäistä kertaa Tampereen Kädentaitomessuilla Pirkkahallissa. Tykkäsin tosi paljon ja päivä oli mukava kaikin puolin! Osin siihen varmaan vaikutti se, että olin liikkeellä yksin. Työni on hyvin sosiaalista, joten oli mukavaa vaihtelua olla isossa ihmisjoukossa ilman mitään velvollisuutta ottaa kontaktia kehenkään:)

Kiertelin ilman päämäärää kojuja, hypistelin lankoja ja kävin seuraamassa taitonäytöksiä. Hauskaa! Ostoksiakin tein. Alla oleva kuva on vähän valottunut, mutta värit ovat kuitenkin kohdallaan. Ruskeaa Merino Oroa kaksi vyyhtiä, tavoitteena tehdä huivi. Alpakkaa kolme kerää ruskeaa (osaisinkohan joskus pukeutua muuhunkin väriin?) ja kaksi kerää valkoista. Niille ei ole vielä tarkkoja suunnitelmia, mutta sorruin, kun olivat mielestäni suhteellisen edullisia. Ja alpakka on niin ihanan pehmeää!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Olin etukäteen luvannut itselleni, että saan ostaa Hobboksin kojusta yhden kirjan. Valinnanvaikeutta meinasi ensin tulla, mutta tämä oli kuitenkin ehdottomasti kaunein. Olen sitä jonkun verran selaillut ja luulen, että kestää hetken ennen kuin ohjeiden logiikka aukeaa. Ihan mahdottomalta ei vaikuta kuitenkaan!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ostin messuilta lisäksi neulahuovutuspaketin, jolla voi tehdä tontun. Neulahuovutusta olen kerran kaverin luona kokeillut. Saa nähdä minkälainen tonttu siitä on syntyvinään. 

Lopuksi vielä välähdys isän joululahjasta. Aion markkinoida ne iskälle kalastuskäsineinä: kädet pysyy lämpiminä, mutta sormilla on silti näppärä käsitellä verkkoja. Tein näihin ekaa kertaa peukalokiilan, joka olikin paljon helpompi kuin olin kuvitellut. Enkä ole eläissäni tehnyt näin siistiä peukaloa! Näin ne ennakkoluulot karisee...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Peruskämmekkäät

Koko Mies (itselle siis väljät)

Lankana 7 Veljestä,

3,5mm bambupuikot