Toisen kerran koolaus-tuloksia... Kaksi ensimmäistä vyyhtiä ovat uudelleenvärjäyksiä edelliseltä kerralta. Tilasin nyt Jari Mäeltä kool-aideja niin, että riittää vähäksi aikaa:)

IMG_2358 by you.

* 150g 7-Veljestä. Värjäsin sen uudelleen Black Cherry:llä, jotta sain vaaleat kohdat peittoon. Nyt on hyvä.

IMG_2354 by you.

* N.100g Nallea. Alunperin vaaleanpunainen lanka muuttui sini-vihreäksi Berry Bluella. Seasta vielä näkyy vähän vaaleanpunaista. Tykkään, vaikka en olekaan suuri sinisen ystävä. Se on jotenkin merellinen.

IMG_2352 by you.

* 150g Nallea. Tämä on ensimmäinen kokeiluni värjäämisestä harmaalle pohjalle. Toimii! Vaaleanharmaa Nalle on tässä tapauksessa värjätty kolmessa eri keitoksessa orangea ja mangoa (ensin päät erikseen ja sitten koko vyyhti). Oikeassa elämässä väri on ehkä hitusen kirkkaampi.

Huomaan, että tuollainen tumma oranssi on tänä syksynä kovasti alkanut miellyttää silmää...samoin yllättäen violetit sävyt. Seuraavalle värjäyskerralle onkin violetteja suunnitelmia:)

Ilulla on muuten tarjolla ihania lankaklubeja...yritän hillitä vielä itseni, sillä tällä viikolla luokseni rantautui myös ihan oikea luottokortti eli avain Ameriikan ihmeellisiin nettikauppoihin;) Kuinka monta vyyhtiä lankaa itselle "ennakkojoululahjaksi" on liikaa?