Salaisen neuleystävän huhtikuun paketti saapui tänään keskuuteemme:) Se pisti kyllä hymyilemään ja tuli tarpeeseen! Viime viikkoina olen tehnyt töitä ihan liikaa. Stressitaso hipoo taivaita ja päätä särkee joka päivä. Tuskaa, mutta vappuviikon jälkeen pitäisi helpottaa.

Photobucket

Oli siis aivan ihanaa avata SNY:n paketti ja löytää neljä kerää ihania lankoja! Elfin on 90% akryylia ja 10% mohairia ja väriltään kauniin vaaleanruskea. Jostain syystä tuli heti mieleen, että tästä teen huivin äidille. Natura on 80% villaa ja 20% alpakkaa. Kauniit harmaan sävyt ja ihanan tuntuista! Tämän pidän itse ja teen siitä syksyksi jotain lämmittävää:)

Lisäksi SNY oli lukenut ajatuksiani ja laittanut mukaan kaksi jättihakaneulaa. Tällaisten hankkimista olen harkinnut jo vaikka kuinka kauan, mutta en ole saanut aikaiseksi. Kiitos!

Photobucket

Loppuun vielä välähdys tämän hetkisestä keskeneräisyydestä. Oikea väri on ällö pastellinen vaaleanvihreä. Novitan bambusta on tulossa paita veljentyttärelle. Etu-ja takakappaleet ovat valmiit, mutta hihat jumittavat. Tämä on ollut kyllä kivaa neulottavaa ja lanka on ihanan tuntuista! Toivottavasti pian valmista. Toukokuussa olisi tarkoitus vierailla veljen perheen luona ja viedä tämä silloin yllätykseksi.