Kuvat ovat auttamattoman huonoja, mutta tässä kuitenkin kuvaa valmistuneesta laukusta! Tykkään siitä kovasti:) Kuten kuvista huomaa, kahvoja ei vielä ole. Laukkuun kuuluvia kahvoja saa kaupasta seuraavan kerran maaliskuussa (Anttilan myyjän mukaan). Joten sitä odotellessa...

Ylemmässä kuvassa näkyy hyvin laukun väri, alemmassa palmikkokuviot erottuvat selkeämmin. Kuvionkin kanssa oli ensin vaikeuksia, kun en millään ymmärtänyt ruutupiirrosta. Sain lopulta Novitalta sähköpostiin uuden ruutupiirroksen. Ymmärtääkseni lehden piirroksessa oli virhe, vaikkei sitä Novitalla myönnettykään.

Photobucket

Laukku (ohje Novita syksy 2007)

Lanka: Novita Mambo

Puikot: 8mm bambupuikot

Vuori: 100% silkkiä (Eurokangas)

Kukat: Novita Nalle/ 3,5mm puikot

 

Photobucket

Photobucket

Yllä kuva laukun sisuksista (ja sukankudin ilmaisemassa mittasuhteita). Rakastan tuota silkkikangasta! Tässä vuorin väri on oikeampi kuin eilisessä kuvassa.

Alla lähikuvaa kukista, joilla halusin laukkua koristaa. Ohjeessa ei ollut vuorta eikä koristekukkia, mutta visioin ne heti mielessäni, kun näin laukun ohjeen. Olen tyytyväinen onnistumiseeni: laukku on sellainen kuin olin ajatellutkin! Ihan ihmeellistä, että en onnistunut pahasti sössimään mitään;)

Photobucket

 

Kaikkein paras asia laukussa ei valitettavasti välity ruudulta. Laukku nimittäin kuulostaa ihanalta! Rakastan ääntä, joka lähtee, kun silkki kahisee neuletta vasten:)