Rakastan, rakastan, rakastan syksyä! On kylmää ja raikasta ja pimeää:)

Sen takia onkin ollut erityisen ärsyttävää, että olen tällä viikolla sairastanut elämäni hirveintä flunssaa. Melkein koko viikon olen maannut sohvalla yskimässä ja teetä juomassa. Nyt alkaa pikkuhiljaa elämä voittaa. Jospa jaksaisi taas sitten neuloakin.

Viime viikonlopun työreissulla ehdin kuitenkin saada valmiiksi perussukat. Ne on tarkoitus antaa joululahjaksi kummitytön isoveljelle. Toivottavasti eivät ole liian pienet 11-vuotiaalle.

IMG_2246 by you.

Perussukat, koko n.36/37

(Luotu 52 silmukkaa)

Lanka: Novita Nalle, n.63g

Puikot: 2,5mm bambupuikot

 

Tässä päivänä eräänä kävin myös ostoksilla paikallisessa Anttilassa. Olin jo ties kuinka monta kertaa käynyt hypistelemässä Novitan uusia luxus-lankoja ja tällä kertaa mukaan tarttui 10 kerää (500g) tätä tummanruskeaa Stonea. Yhtenä ajatuksena olisi tehdä tästä jonkinlainen bolero/hihatin tai vastaava. Se on ihanan väristä ja ihanan pehmeää!

IMG_2248 by you.

Mainitun työreissun vuoksi olin poissa kaupungista juuri silloin, kun uusi IK tuli hyllyihin. Se oli ehditty tietenkin myydä loppuun viikonlopun aikana. Kannatti kuitenkin tiedustella asiasta Ravelryssä, koska sain useampia ystävällisiä myynti-ja vaihtotarjouksia lehdestä! Tartuin niistä yhteen ja niinpä lehti sitten saapui ilahduttamaan flunssan keskelle. Nyt harkitsen vakavasti tilausta, joka tulisi varmaan pitemmän päälle halvemmaksi kuin irtonumeroiden ostaminen.

IMG_2253 by you.

IK:n kanssa poseeraa vihdoin aloitettu veljenpojan neuletakki. Hiukan hidasta on ollut meno, kun en ole flunssaisena jaksanut pidellä puikkoja kädessä. Mutta eiköhän se tästä taas etene.

 

Syksyiloa!

IMG_1012 by you.