3735357858_01f9a0dc0f.jpg

Täällä taas valmistunutta esittelemässä. Tämä on kyllä ollut valmiina jo viikon, mutta sairastelusta ja muista kiireistä johtuen onnistuin ottamaan kuvia vasta tänään. Nytkin vähän viime hetkellä, kun lähden huomenna kahdeksi viikoksi leireilemään.

Tämän piti olla minulla päällä serkun häissä purppuran värisen juhlamekon kanssa, mutta sovittaessani asua tulin toisiin aatoksiin. Puku ja hihatin sopivat kyllä ihan hyvin yhteen, mutta hihatin näytti puvun rinnalla hirveän arkiselta. Päädyin lopulta pitämään häissä huivia ja tämä sai alennuksen arkikäyttöön. Eipä siinä mitään, tulee varmaan kyllä pidettyä!

3735356734_841799dbba.jpg

Evening Shrug (Ravelryssä)

Lanka: Manos Silk Blend, n.170g

Puikot: 4mm

Ravelrystä voi halutessaan lukea muokkaukset joita tein hihojen levennyksiin. Jälkikäteen ajatellen olisin voinut tehdä pienemmänkin koon, hihat ovat vähän turhan väljät. Unohdan aina, että moniin ohjeisiin nähden käsivarteni ovat hoikat verrattuna keskiosaani:)

3734563093_95edf2ee0d.jpg

Nyt siis luvassa taukoa, koska lähden leirille. En edes kuvittele neulovani siellä mitään, sen verran tiukkia päiviä on luvassa. Kotiin jäävät Endpapersit odottelemaan neulojaansa. Tykkään niistä jo nyt!

Valoisia kesäpäiviä!