Kävin aamusella hakemassa Tapion kaupan pakettini postista. Sieltä tupsahtivat elämäni ensimmäiset kool-aidit sekä pari kerää Zitronin värjäämätöntä sukkalankaa. Olen ihan intona:) Tänä kesänä iski yhtäkkiä hirmuinen hinku kokeilla värjäämistä, lähinnä kasvivärjäystä.

Lueskelin aiheesta ja päätin lopulta aloittaa vähän yksinkertaisemmasta kool-aid -tyylistä. Testaan ensin jämäkeriin ja koitan sitten luoda jotain hienoa noista sukkalangoista:) Tule jo viikonloppu! (Kun se lomakin meni loppumaan)

IMG_2143 by you.

Väriä blogiin tuo myös Makepeacen tarjoama kultakortti, hieno! Paljastan myös, että olen tänä kesänä värjäämisen lisäksi unelmoinut luottokortista, jolla voisi tilata lankaa vähän sieltä sun täältä...vielä hillitsen itseni ihailtavasti:)

8143010478541708322web_0 by you.

Kortin yhteydessä sanotaan, että sen voi antaa viidelle henkilölle...taidan olla nyt niin tylsä, etten anna sitä kellekään. Loistakoon se tässä kaikkien iloksi. Kiitos, Makepeace!

-----------------------

Muissa uutisissa: sain haalittua syksyn Voguen itselleni melkein heti kun se ilmestyi hyllyyn. Taisin olla onnekas, koska tällä hetkellä lehti tuntuisi olevan Akateemisista loppuunmyyty (?). Olen jo useampaan otteeseen selaillut lehteä ja unelmoinut useammankin ohjeen toteuttamisesta. Ja mietiskellyt juuri oikeaa lankaa tähän:

IMG_2139 by you.

Siinä se Vihervaara odottaa neulojaansa:)

Loppuun vielä pieni update. Apres Surf Hoodie on enää toista hihaa vailla, sitten pääsen viimeistelemään ja neulomaan hupun. Jee! Hiha tuotti hiukan ongelmia, koska siitä meinasi ensin tulla valtava (kuvan valtavuus johtuu siitä, ettei saumaa ole vielä ommeltu). Jouduin säätämään silmukkamäärää ja levennyksiä, onneksi ekalla yrittämällä tuli sopiva hiha:)

IMG_2142 by you.

 

 

 

"Äiti joko saa aloittaa värjäämisen?"