Tänään on pitkästä aikaa vähän leudompaa ja luntakin satelee. Talven ihmemaata on riittänyt on monta viikkoa, lumessa on kyllä niin kivaa kahlailla (oikeasti!).

Viimaa estämään olen neulonut itselleni nopeita ja ihania lämmikkeitä. Sellaisia mitkä ovat olleet to do -listalla jo iät ja ajat.

Sockhead Hat by Kelly McClure

Lanka: Fleece Artist Trail Socks, reilusti alle kerän

Puikot: 3mm

Tähän pipoon ihastuin ensi näkemältä ja halusin valita siihen juuri oikean langan. Trail Socksin lämpimät ruskeansävyt eivät sukkina pääsisi oikeuksiinsa, joten tämä on ihan match made in heaven. Tein sileää neuletta ohjeesta poiketen vain 5 tuumaa, koska en halunnut taittaa reunusta. Toimii hyvin.

Nappi/Nauha -koristeen askartelin yhtenä yönä hetken mielijohteesta. Se on ommeltu kiinni rintaneula-pohjaan, joten sen voi helposti poistaa sitten kun alkaa kyllästyttää.

The Eleventh Hour Cowl

Lanka: Debbie Bliss Cashmerino Superchunky

Puikot: 8mm

Jeah...varokaa hullua neulojaa! Tämän langan ostin Englannin reissulla viime keväänä ja tiesin heti, että siitä tulee kaulanlämmike. Niin on pehmeää! Ohjeen piti olla simppeli, mutta kiinnostava. Ravelrystä löytyi tämä ohje, joka neuloitui yhdessä illassa. Lopputulos on valtavan lämmin ja pysyy hyvin paikoillaan.

Näitä kauniita kataja-nappeja isä on askarrellut minulle ison kasan. Niissä on ihana puun tuoksukin mukana!

Antaa tuulen tuivertaa, kun on villaa yllä:)