IMG_2279 by you.

Omppu-huivi by Tikru

Koko n.163cm x 25cm (30 mallikerran toistoa)

Lanka: Novita Rose Mohair, n.65g/huivi

Puikot: 6mm bambupyöröt

IMG_2281 by you.

Nämä huivit oli kuvattava nopeasti, koska laitoin ne samantien postiin menemään kahdelle ystävälle. Tuntuu, että olen tehnyt näitä ihan ikuisuuden, vaikka oikeasti en kesän aikana ole koskenut niihin juuri lainkaan...pörröinen mohair ei jotenkin houkutellut kesän keskellä.

Tein näitä huiveja siis kaksi yhdellä kertaa. Lopputulos on palkitseva eikä itse neulominenkaan ollut hirveän hankalaa, kun yhdessä huivissa on kuitenkin melko vähän silmukoita. Loppuvaiheessa meinasi olla kaaosta, kun huivit olivat jo pitempiä ja sotkeutuivat koko ajan toisiinsa. Ei voinut ajatellakaan neulovansa muualla kuin kotona, koska piti olla tarpeeksi tilaa levittää huivit ja lankakerät ympärilleen!

IMG_2276 by you.

Tykkään tästä mallista: se on yksinkertainen ja muutaman toiston jälkeen kuvion oppii ulkoa. Kaulan ympärillä Rose Mohair tuntui yllättävän pehmeältä. Nyt odotan innolla, mitä ystävät ovat mieltä huiveistaan. Rakastan yllättää ihmisiä:)

Omppu-huivien lisäksi olen saanut valmiiksi myös rinsessa-kämmekkäät, mutta niistä lisää myöhemmin, kun saan otettua kuvia. Listalla ei seuraavaksi ole mitään "pakollista" neulottavaa, joten nautiskelen hetken vapaudentunteesta, kun voin alkaa neuloa ihan mitä vaan!

Ps. Myös suomalaiset omput ovat hyviä tähän aikaan vuodesta, rousk!