Kuten edellisessä postauksessa tuli mainittua, täällä on taas opeteltu virkkaamaan. Aiempi pipoyritelmä meni purkuun, joten ajattelin tällä kertaa lähteä liikkeelle jostain vähän yksinkertaisemmasta. Inspiraation lähteenä uusin Suuri Käsityö -lehti.

3675447063_5b29a71d2c.jpg

Pannulappu

Suuri Käsityölehti 6-7/09, kesäliite, sovellus

Lanka: Red Heart Eco-Cotton Blend, n.27g

Koukku: 4mm

Tällaisen peruspannulapun osaisi varmaan tehdä kuka tahansa ala-astelainenkin, mutta minusta se tuntuu saavutukselta. Se on pannulappu! Se on oikeasti jotakin. Katsoin lehden ohjeesta perusasiat, mutta sovelsin sitten tekemällä raidallisen pannulapun. Ihmeellistä miten iloiseksi voi tulla, kun onnistuu jossain pienessä:)

3675450411_a5010af3e1.jpg

Kilpikonna

Suuri Käsityölehti 6-7/09, kesäliite

Lanka: Red Heart Eco-Cotton Blend, n.24g

Koukku: 4mm

Täytteenä jämälangan pätkiä.

3675443389_9aafe2cf3b.jpg

Aloitin kilppiksen heti saatuani pannulapun valmiiksi. Haasteena oli tällä kertaa ohjeen seuraaminen ja yhteensopivien osien aikaansaaminen. Aika pientä näperrystä myös olivat nuo raajat ja hännät. Jätin pois nappikoristukset, kun sopivia ei laatikosta löytynyt. Mielestäni tästä tuli ihan kiva. Okei, oikeasti olen ihan pakahtua ilosta:D

Kilpparin kilpi on väärinpäin ohjeen kuvaan verrattuna. Ilmeisesti tarkoitus olisi, että tuo "paukurainen" puoli olisi ylöspäin. Huomattuani asian sitä oli kuitenkin liian myöhäistä korjata, joten olkoon nyt näin.

Aplodeja otetaan nyt vastaan;)