Pipa tuli parissa illassa kaveriksi bambu-kaulurille. Söpö kuin mikä ja niin pikkuinen. Peukalokin on ihan hyvin parantumassa, niin neulominen on sujunut yllättävän hyvin.Kiritys-pipo Ullasta
Koko n. 3-vuotiaan
Lanka: Novita Bambu, n. 25g
Puikot: 3,5mm pyöröt + sukkapuikotPipon ohje oli tehty vähän isommalle, joten muokkasin ohjetta sen verran, että poistin yhden mallikerran. Pipossa siis 96 silmukkaa. Vaikuttaisi ihan sopivankokoiselta, ei ainakaan omaan päähän mahdu:)
Näiden langankulutusprojektien jälkeen vaaleanvihreää bambua on edelleen jäljellä reilu kerä. Ehkä rupean tekemään tiskirättejä niinkuin Makepeace.

Sitten vielä kaksi asiaa:
1. Kävin tsekkaamassa Tampereen uuden ihanuuden, Lankaidean. Kauppa täynnä kaikkea ihanaa ja kaunista. Mukaan tarttui vain kerä ruskeaa Regia Silkiä (jota olen kaipaillut, koska olen jossain mielenhäiriössä ostanut sitä joskus 3 kerää eikä siitä olisi riittänyt unelmoimiini polvisukkiin).

2. Vuodatuksen uusi kirjoitus-systeemi on syvältä. Arvatkaa vaan kuinka kauan sain klikkailla edestakaisin, että sain kaikki tekstit ja kuvat oikeaan järjestykseen, kun ohjelma heittelee niitä koko ajan pitkin poikin. Ärsytys.

Kohta viskaan tähän kuitenkin toisen postauksen heti perään. Jos ei ala liikaa ärsyttää...